Lajme

Arrestohet drejtori në Bashkinë e Sarandës, një juriste dhe noteri

Policia e Sarandës ka arrestuar këtë të mërkurë, drejtorin e Urbanistikes në Bashkinë e qytetit bregdetar, një juriste në ASHK dhe një noter.

Policia ka ekzekutuar urdhrat e arrestit të lëshuara nga Prokuroria lokale.

Drejtori i Bashkisë i arrestuar është shtetasi me inicialet P. Zh, juristja e ASHK Sarande me inicialet R. A, dhe noteri me inicialet A. A.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close