Lajme

Asambleja e zgjeruar e PS, Ahmetaj: Gara për kreun e ri të degës një proces i hapur dhe transparent

Vlorë – Me Asamblenë e Partisë Socialiste të qarkut Vlorë, së bashku me Anilën dhe Etjenin, informuam mbi procedurat e përzgjedhjes së kandidatëve për kryetar të PS në çdo bashki dhe sekretarëve ekzekutivë në degët lokale apo nivel qarku, sipas vendimeve të marra në Kongresin e PS dhe librit të rregullave të miratuar në Asamblenë Kombëtare.

Gara do të jetë e hapur dhe publike në çdo bashki gjatë muajit qershor dhe do të konkretizohet me përzgjedhjen e kryetarëve të rinj. Partia Socialiste mbetet një derë e hapur për këdo që ndan vizionin dhe vlerat e familjes sonë të madhe politike, për siguri, përkujdesje dhe zhvillim

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close