Lajme

Asnjë i shtruar në 24 orët e fundit te “Shefqet Ndroqi”

Gjatë 24 orëve të fundit në spitalin “Shefqet Ndroqi” nuk është shtruar asnjë pacient i infektuar me COVID-19. Kjo ka ndodhur për herë të parë pas 14 muajve pandemi në vendin tonë. Shtrimet kanë qenë shumë të ulëta edhe në spitalin Infektiv, ndërkohë që raportimi i fundit i Ministrisë së Shëndetësisë tregoi se në dy spitalet COVID dhe ata rajonalë janë të shtruar 86 pacientë me COVID.

Gjatë 24 orëve të fundit në spitalin “Shefqet Ndroqi” nuk është shtruar asnjë pacient i infektuar me COVID-19. Kjo ka ndodhur për herë të parë pas 14 muajve pandemi në vendin tonë. Shtrimet kanë qenë shumë të ulëta edhe në spitalin Infektiv, ndërkohë që raportimi i fundit i Ministrisë së Shëndetësisë tregoi se në dy spitalet COVID dhe ata rajonalë janë të shtruar 86 pacientë me COVID.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: