Lajme

Astrologu shqiptar: Krishti ka lindur nga ngjizja e një alieni me Marien

Jofiel Koço është një astrolog shqiptar i cili ka përfunduar studimet në Universitetin e Këlnit në degën e Shkencave Okulte Orientale. Ai preferon të bëjë dalje publike vetëm kur ka pika kulmore në kalendarin vjetor. Ai ka qenë i ftuar në emisionin “ThumbON” në RTV Ora, ku ka folur për parashikimin e horoskopit për 2020-ën dhe për ngjarjet me të rëndësishme që mund të ndodhin gjatë gjithë vitit. Ai ka folur edhe për ekzistencën e alienëve dhe gjatë gjithë historisë ata njerëzit janë kryqëzuar me alienë për të krijuar një super race.

Astrologu i njohur: Ekzistojnë alienët, Krishti ka lindur nga ngjizja e një alieni

Aulona Musta: Ekzistojnë Alienët?

Jofiel Koço: Patjetër që po.

Fatma Haxhialiu: A na kanë vizituar ata?

Jofiel Koço: Patjetër gjatë gjithë historisë ata janë kryqëzuar me njerëzit për të krijuar një super racë. Ne këmi dy raste ku Maria ngeli shtatzën me një alien dhe lind një ADN superiore që është Krishti dhe të njëjtën rast kemi tek Sara, gruaja Abarhamit që vizitohet nga tre ëngjëj dhe nga hibridizimi i tyre lindi një fëmijë. Bëhet fjalë për një ngjizje hyjnore. Por konkretisht sipas disa shkrimeve të tjera sekrete ishte një alien që e la shtatzënë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close