Lajme

Atird Hoxha zgjidhet kryetar i Partisë Demokratike për degën e Vlorës

Atird Hoxha zgjidhet kryetar i Partisë Demokratike për degën e Vlorës. Ka përfunduar procesi i numërimit të votave për Vlorën. Në garë kanë qenë 4 kandidatë, Atird Hoxha, Edmond Banushaj, Fatjon Fejzaj dhe Lorenc Danaj. Atird Hoxha ka marrë 535 vota.

Edmond Banushi 96 vota Lorenc Danaj 161 vota Fatjon Fejzaj 21 vota 5 vota të pavlefshme. Në Vlorë kanë votuar 818 votues nga 1370 votues. Ajo që bie në sy është pjesëmarrja e lartë në votime. Atird Hoxga ka mbajtur më herët rolin e nënkryetarit të Partisë Demokrarike. Sot votëbesimit për mandatin 4 vjeçar.

Në Sarandë zgjidhet kryetare dege Manjola Nikolla. 1- Elvis Kuci 24 2- Manjola Nikollo 450 3- Rigels Dervishi 60 4- Robert Haxhi 67 Pavlefshme 12

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close