Lajme

Azem Haliti, djali vlonjat që për herë të parë në politikën parlamentare në Shqipëri, përfaqëson shtresat e margjenalizuara

Asgjë nuk është e pamundur,gjithmonë ka një herë të parë. Azem Haliti, djali vlonjat,i rritur nga një familje e nderuar, punëtore, të ndershëm, kandidon për deputet ,në ” Nisma Thurje”për të qenë një zë i fortë në Parlamentin shqipëtar i shtresave të margjinalizuara,për të mbrojtur të drejtat e tyre.

Azemi ka përfunduar studimet e larta në Akademinë e Arteve të bukura në Tiranë dega Muzik. Më pas vazhdon më tej studimet në France ku për dy vite bëhet pjesë e bandës muzikore .Kthehet në qytetin e lindjes Vlorë dhe punësohet si mësues i muzikës.

Si çdo i ri me ëndrra, dhe Azemi ka një ëndërr. Endrra e tij është të integrojë komunitetin e tij drejt Europës. Shoqëria ku ne jetojmë duhet të jetë e barabartë,dhe për këtë duhet të integrohet.

Shpesh diskriminimi racial është bërë një gangren në evolimin dhe zhvillimin e këtij komuniteti. Ka ardhë koha që ky komunitet të ketë përfaqësimin e tij në parlament. Votoni Azem Haliti, djali vlonjat që për herë të parë në politikën parlamentare në Shqipëri, përfaqëson shtresat e margjenalizuara. Vlora News.al

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: