Lajme

Babrru, të gjithë e dinin, askush nuk…

Përballë shkollës, këndit të lodrave dhe jo vetëm, por edhe në hyrje të shkollës gjendet i afishuar emri i saj si një dë shmi se diçka po ndodhte në lagjen ku ajo jetonte dhe në shkollën ku prindërit e kishin dërguar për të mësuar. I ati i 15-vjeçares kërkon ndihmë që e bija të rehabilitohet pasi ajo është mbyllur brenda. Teksa prokuroria dorëzoi kërkesën në Gjykatë dhe kërkoi ar rest për ish rojën dhe tre të rinj, të dy shuar për abu zim se ksual, njëkohësisht hetimet janë shtrirë edhe në shkollën ku vajza mësonte. Por banorët mendojnë se ish roja ishte pr oblematik ndaj dhe ja drejtojnë gishtin prindërve. Në lagje është afishuar “mirë se erdhe në f err”, dhe jeta e vajzës ishte kthyer vërtet e tillë, ajo shan tazhohej prej kohësh përmes videove int ime nga të dys huarit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close