Lajme

Bajram Begaj betohet si President, ja mesazhi i parë i tij

Bajram Begaj është betuar sot në Kuvendin e Shqipërisë, duke marrë kështu zyrtarisht detyrën si President i Republikës.

“Kjo përgjegjësi vjen në një moment historik për vendin. Shqipëria ka hyrë në një rrugë të pakthyeshme europiane.

Shqipëria europiane, sot premtim dhe nesër realitet është kurora e ëndrrës më të bukur të popullit shqiptar.

Është testament I ardhur prej historisë dhe bekim I së ardhmes.

Unë e njoh, mbështes dhe respektoj punën e qeverisë. por përpjekja dhe dëshira nuk justifikojnë asnjë dështim.

Do të dëshiroja nga opozita të mos shihet konflikti para bashkëpunimit. Periudha që po jetojmë është nga më të paparashikueshmet”, u shpreh ai.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close