Lajme

Banorët e Fierzës në protestë kundër guroreve: Shkaktojnë ndotje

Banorët e Fierzës në Tropojë sot janë ngritur në protestë kundër shfrytëzimit pa kriter të materialeve inerte anës rrugës dhe ndërtimit të fabrikës së bitumit, pranë ujësjellësit.

Fabrika e bitumit po ndërtohet vetëm 50 metra larg rrugës nacionale Fierzë-sheshi i trageteve – Bajram Curri.

Sipas banorëve, këto gurore po dëmtojnë edhe turizmin duke shkaktuar ndotje të ambientit e shkatërrim të habitatit natyror të maleve.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close