Lajme

Bashkia Selenicë përfundon punimet për rehabilitimin e dy rrugëve”Kalamboq” dhe “Trushaj” në Dushkarak

Me mjetet dhe punonjesit e vetë  Bashkisë  Selenicë është berë e mundur rehabilitimi i dy rrugëve të lagjeve “Kalamboq” dhe “Trushaj” në  Dushkarak, Njesia Administrative Sevaster. Punimet kanë konsistuar në zgjerimin e trasesë dhe nivelimin e rruges, në  bërjen e kanaleve anësore, vendosjen e tombinove dhe hedhjen e çakëllit. Rruga ka nje gjatësi rreth 3 km e cila do të bejë të mundur lëvizjen normale të banorëve.

  

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close