fbpx
Lajme

Bashkia Shkodër propozon: Të hiqen taksat vendore për 3 muaj

Bashkia e Shkodrës ka propozuar përjashtimin nga taksa e pronës dhe taksat vendore për një periudhë 3 mujore individët, familjet, personat fizik dhe juridik, ambulantë, OJF dhe Institucione publik.

Po ashtu ka propozuar që këto kategori të përjashtohen edhe nga kamatëvonesat e detyrimeve vendore dhe gjobave.

Këto masa propozohen nga bashkia Shkodër për të lehtësuar jetën e qytetarëve dhe bizneseve, të cilët po kalojnë ditë të vështira nga situata e krijuar prej koronavirusit.

Propozimet do ti kalojnë Këshillit Bashkiak për miratim.

Reagimi i Bashkisë Shkodër 

Situata emergjente kërkon masa urgjente!
Bashkia Shkodër në krah të qytetarëve dhe bizneseve.

Kërkojmë menjëherë shqyrtimin dhe miratimin e  propozimit për marrjen e  vendimit për përjashtimin nga detyrime vendore për individët, familjet,   personat fizik dhe juridik, OJF-të subjektet, institucionet, në  territorin e Bashkisë Shkodër: (Lagje 1, Lagje 2, Lagje 3,  Lagje 4,  Lagje 5, Njësitë Administrative Velipojë, Bërdicë, Ana e Malit, Dajç,  Guri i Zi, Postribë, Rrethina, Pult, Shalë, Shosh): 

A:  Të përjashtohen  nga taksa e pronës dhe tarifat vendore (pastrim,  gjelbrim, ndriçim publik) për një periudhë 3-mujore viti 2020,  për të  gjitha kategoritë e taksapaguesve.

B: Të përjashtohen nga kamatvonesat e detyrimeve  vendore dhe gjobave për të gjitha kategoritë e taksapaguesve:

/Ora News.tv/

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button