Lajme

Bashkia Vlorë, thirrje qytetarve të ruajnë dekorin e qytetit

Në një postim dy ditë më parë bashkia e vlorës ju lutet qytetarve të pa përgjegjshëm të mos dëmtojn dekorin e qytetit pasi cdo punë e bërë në qytet është për të gjithë qytetarët me rastin e festave të fundivitit.

Postimi i plotë i bashkisë

Të dashur qytetar!

Në fotot më poshtë jane dëmtuar përsëri ndriçimi i vendosur në disa peme🎄.
Çdo punë që bëhet në qytet është për ti dhënë ngjyrë atmosferave të fundvitit. Do ju luteshim 🙏 çdokujt që mos prishni dhe kepusni keto dekore sepse janë të çdo banori që jeton në Vlorë dhe te gjithë atyre qe janë vizitorë keto ditë festash.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close