Lajme

Bedinaj, Lërini Vlorën të qetë, boll e dëmtuat sezon më sezon! Nuk ka hotele me 250 euro/ nata, sigurisht që ka kategorizime dhe standarde!

Lërini Vlorën të qetë, boll e dëmtuat sezon më sezon! Nuk ka hotele me 250 euro/ nata, sigurisht që ka kategorizime dhe standarde!

Por ama po ju jap disa shëmbuj, Hotel New York- 60 euro / nata , Regina City dhe Kraal Hotel 70 euro/ nata etj etj. Mesatarja 65 euro/ nata.

Më shqetëson dashakeqësia më të cilin trajtohet qyteti, ne kemi dalë së fundmi me paketa promocionale -20% të çmimit normal. Kjo për të mbuluar krizën dhe mungesën e politikave për të ndihmuar sektorin.

Pse askush nuk flet kur kg i mishit në Turqi kushton 3 $ ndërsa të ne 1100 lekë por çmimet i duam si në Turqi…?!

Pse nuk flet askush për biletat e trasportit detar dhe ajrorë nga 100 euro/person për lundrim e skandaloze për fluturimet?

Pse nuk flet askush për karburantin dhe gazin?

Nëse dëshironi turizëm si europa, duhet të kemi shtet me politika si europa, nëse nuk na ndihmoni dot, na bëni një nder të paktën: ” Mos na bini në qafë, se sjua kemi borxh”!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close