Lajme

“Bëjnë 800€ këpucët që po shkel”, Antonela debaton me Monikën

Antonela e revoltuar pas spektaklit të sotëm, është bezdisur edhe nga një veprim i bërë nga Monika. ‘’ Këto këpucë që po shkel ti tani kushtojnë 800€.

Dua të kuptosh që kjo gjëja më jep shumë bezdi sepse këtu një gjë të thuash kritikohesh dhe paragjykohesh’’,- tha ajo nëpërmjet një toni të lartë të zërit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: