Lajme

Belinda Balluku aty ku po mobilizohet kantieri i Portit të Ri të Vlorës

Në Triport së bashku me Kryeministrin, Edi Rama dhe Ministren e Infrastrukturës dhe Energjitikës

, Belinda Balluku aty ku po mobilizohet kantieri i Portit të Ri të Vlorës; një port i integruar ku përveç anijeve të mallrave do të ankorohen anijet e peshkimit, tragetet e udhëtarëve, ndërkohë që brenda gushtit do të instalohen dy anije prodhuese të energjisë elektrike

#TëBashkuarJoTëNdarë

#ShqipëriaEArdhmjaJonë

#SkaKohëPërPushim

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close