Lajme

Berat, ndalon numërimi në KZAZ-në nr. 66, debat mes numëruesve dhe vëzhguesve të PS-së

Në KZAZ-në nr. 66 në qarkun e Beratit ka pasur një moment tensioni gjatë numërimit të votave. Vëzhgues të PS-së pretendojnë se numëruesit mbulojnë shenjën e vendosur në fletën e votimit në momentin qe ajo del në monitor.

Kjo ka qenë arsyeja që mes tyre të nisë një debat dhe të ndalë për pak procesi i numërimit. Ndërkohë në sallë dëgjohen debate mes të pranishme si dhe dikush përmend që të ndalohet numërimi.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: