Lajme

Berisha: Një ‘besëprerë’ po iu fut thikën studentëve të mjekësisë

Ish-kryeministri Sali Berisha ka bërë publike një foto që ka mbërritur në adresën e tij.

Aty duket një bisedë në rrjetin WhatsApp midis studentëve të mjekësisë, të cilët deklarojnë se në mesin e tyre ndodhet një besëprerë.

Nga mesazhet e shkëmbyera vihet re se një prej tyre ka komunikuar veçmas me kryeministrin Edi Rama dhe është propozuar të ketë një takim në fakultet me pjesëmarrjen e 250 deri në 300 studentëve.

‘Ja si u fut thikën mbas shpine një beseprere studenteve të mjekësisë!’, shkruan në Facebook, ish-kryeministri Sali Berisha.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close