Lajme

Bill Gates ndahet nga gruaja pas 27 viteve martesë: Nuk besojmë që do rritemi si çift…

Bill dhe Melinda Gates shpalin divorcin pas 27 viteve martesë. Ata kanë thënë për mediat se “ne nuk besojmë se po rritemi më si çift së bashku”.

Nuk dihet saktësisht se cili ka qenë shkaku kryesor i kësaj ndarje të bujshme, por do të mësojmë më shumë në vijim.

“Pas një mendimi madh dhe shumë pune në marrëdhëniet tona, ne kemi marrë vendimin për t’i dhënë fund martesës sonë. Gjatë 27 viteve të fundit, ne kemi rritur tre fëmijë të mrekullueshëm dhe kemi ndërtuar një fondacion që punon në të gjithë botën për t’i mundësuar të gjithë njerëzve të bëjnë jetë të shëndetshme dhe produktive.

Ne vazhdojmë të ndajmë një besim në atë mision dhe do të vazhdojmë punën tonë së bashku në fondacion, por nuk besojmë më se mund të rritemi së bashku si çift në këtë fazë të ardhshme të jetës sonë. Ne kërkojmë hapësirë dhe privatësi për familjen tonë ndërsa fillojmë të lundrojmë në këtë jetë të re”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: