Lajme

Vlorë, Sapo ishte kthyer nga Spanja, pronar i një lokali në Lungomare, kush është Bledar Birçaj

Bledar Birçaj, 40-vjeçari që u e kzekutua ditën e sotme me k allashnikov në Vlorë ka qenë i a rrestuar në vitin 2011 për v eprën p enale v rasje e mbetur në tentativë, por është liruar për mungesë provash. Gjykata e rrethit Gjyqësor në Vlorë e ka lënë atë në b urg me afat 45 ditë.

Më pas me kërkesën e Birçajt gjykata e ka zëvendësuar masën e sigurisë ndaj tij nga ar rest me b urg në “detyrim paraqitje në policinë gjyqësore” dhe masën detyruese “ndalim të daljes jashtë shtetit” deri në përfundim të h etimeve.

Më pas në korrik të vitit 2011, Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Vlorë ka pushuar h etimet ndaj Birçajt. Ndërkohë së fundmi Birçaj kishte qenë në Spanjë nga ku ishte kthyer një muaj më parë.

40-vjeçari u e kzekutua ditën e sotme me k allashnikov teksa po udhëtonte me automjetin e tij BMW X5. Në drejtim të tij u q ëllua me më shumë se 10 p lumba. Ai mbeti i p lagosur por ndërroi jetë në s pital për shkak të p lagëve të rënda.

Birçaj ishte pronari i një lokali “The Boss” që ndodhet në zonën “Lungomare” në Vlorë.   të njohur në zonën e Lungomares në Vlorë. Policia ka nisur h etimet për ngjarjen dhe po punon për kapjen e autorit. Ngushëllime familjes

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close