Lajme

Blerdi është njëri prej nesh, Voto në Tiranë djalin e Vlorës Blerdi Liçaj

Blerdi është njëri prej nesh…Voto në Tiranë djalin e Vlorës Blerdi Liçaj ,kandidati me nr 15 i LSI për Qarkun e Tiranës ,është një prej sipërmarrësve më të suksesshëm pavarësisht tentativave të vazhdueshme të Qeverisë për ta dëmtuar .Përgjatë gjithë kohës ka ndihmuar vazhdimisht familje në nevojë duke bërë çdo gjë në heshtje pa bujë.

Sot Liçaj ,është një prej mbrojtësve më të fortë të qytetarëve që cënohen nga ana e qeverisë por që nuk mposhtet . Për këdo që jeton në qarkun e Tiranës,vota për djalin e Vlorës do të thotë votë për njërin prej nesh.

Të votosh për Blerdi Liçaj do të thotë më shumë përfaqësim ,më shumë zë për padrejtësitë ,më shumë zhvillim dhe vizion .

Të nderuar Vlonjat,ti japim mbështetje bashkëqytetarit tonë Vlonjat në Tiranë. Të votojmë numrin 6 dhe numrin 15 që Blerdi Licaj ka në listën e LSI

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: