Lajme

Blerimi lë Ledianën në takim dhe largohet

Gjatë takimit me Blerimin, Lediana ka përmendur gjatë gjithë kohës emrin e Mevlanit. Blerimi fillimisht i duroi komentet e Ledianës, ndonëse i tha se preferon që në takimin mes tyre, mos të flitej për persona të tjerë. Por vajza përsëri përmendi Mevlanin gjatë bisedës së tyre.

Djali i ri i Për’Puthen u ndje i ofenduar, u ngrit nga tavolina dhe e la Ledianën vetëm në takim.

Biseda mes Blerimit dhe Ledianës:

Lediana: kam në mendje këtë këngën shuj shuj se pa ty nuk po vuj vuj

Blerimi: Akoma me mendjen tek Mevlani ti?

Lediana: Jo nuk e kam mendjen tek ai por më erdhi në mendje kënga.

Blerimi: Mendoj që sa më pak të përmendësh emra të tjerë është më mirë në takimin tonë.

Lediana: Unë mendoj se sa më shumë të përqendrojmë vëmendjen tek ne të dy është më mirë.

Blerimi: A është problem që jemi në të njëjtin profesion?

Lediana: S’është problem si mjek si këngëtar…

Blerimi: Këngëtar? Ika unë…

Lediana:  A do ma këndosh dhe ti një këngë?

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: