Lajme

Britani, Ndalohen 2 shqiptarë

Dy shqiptarë janë a rrestuar në Londër, pasi në banesën e tyre u g jetën një a rmë z jarri, m unicion, 60 mijë paund dhe k ok ainë.

Sipas mediave britanike, policia ka bastisur banesën e dy shtetasve, Errison Hasaj, 21 vjeç dhe Bledar Kuraj, 23 vjeç në Claremont Road, Brent Cross, në veriperëndim të Londrës. Gjithashtu p olicia s ekuestroi mbi 100 mbështjellëse të k ok ainës, p eshore dhe sende të tjera të tregtimit të d rogës.

Ndërkaq, vetëm dy ditë më parë, në Londrën Perëndimore u k apën mbi 80 kg k ok ainë dhe 400 mije p aund, pas një operacioni në Colindale.

Mediat citojnë njoftimin e policisë, ku shkruajnë se shqiptarët Arjel Selfo, 41 vjeç dhe Ardit Saraseli, 29 vjeç, të dy nga Arctic House, u akuzuan të premten se po mbushnin qytetin me k ok ainë.

Saraseli u paraqit në G jykatën e Magjistraturës Uillesden sot dhe u caktua në p araburgim për t’u paraqitur në G jykatën e Harrou Croun muajin tjetër. Selfo pritet të paraqitet në gjykatën e magjistraturës javën e ardhshme.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close