Lajme

Bujar Leskaj në dy takime në dy lagjet e vjetra të Vlorës, “Pavarësia” dhe “Lef Sallata”

Këndoni, vlonjat, rreth Varrit Historik, Kurorën i thurrni çliruesit kombëtar I tregoni Plakut tonin melodik, Lumturinë, që ndjen sot populli shqiptar! (Shaban Demiraj për Ismail Qemalin, 1937)

Pas përfundimit të sussesshem të Akademisë Përkujtimore për Plakun e Urtë, Ismail Qemal Vlora.

Bujar Leskaj zhvilloj dy takime të veçanta në dy lagjet e vjetra të Vlorës, “Pavarësia” dhe “Lef Sallata”.

Me një varfëri ekstreme, papunësi të madhe, emigrim masiv të rinisë; Vlora nuk do të lejojë vazhdimin e kësaj keqqeverisjeje.  Këto janë zgjedhjet ku ndahet e Mira nga e Keqja!

Asnjë pushtet i korruptuar nuk mund të nënshtrojë një popull të tërë! Është mençuria, përkushtimi, qëndresa juaj që na jep forcë e besim për fitoren e Partisë Demokratike, për ndërtimin e Shtetit të së Drejtës! Janë zgjedhjet ku kemi nevojë për mendjen e kontributin e të gjithëve!

Janë zgjedhjet që do të sjellin llogaridhënien, transparencën, përgjegjshmërinë! Kësaj here votojmë për Shqipërinë, votojmë për ndryshimin, votojmë për shpresën, votojmë për shërbestarët e popullit! Dhe PD do të fitoj nga puna jonë, programi dhe ekipi ynë, puna, përkushtimi dhe devocioni i përbashkët i PD.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close