Lajme

Bujar Leskaj. Partia demokratike dhe aleatet janë e vetmja shpresë drejt integrimit europian të vendit

Bujar Leskaj. Partia demokratike dhe aleatet janë e vetmja shpresë drejt integrimit europian të vendit.

Sa vlerë do t’i japësh votës tënde në 25 prill? Banorët e njërës prej lagjeve më të vjetra të Vlorës, metë cilët u takova e bashkëbisedova sot, Topanasë e dhanë përgjigjen: SHUMË!

Sepse ata do të votojnë për ekonominë, familjet e tyre, fëmijët e tyre, të ardhmen, NDRYSHIMIN.

Banorët e Topanasë dhe të Vlorës janë të zgjuar! E dinë se ky sekt i ka vjedhur në këto 8 vite, pa gënjejnë aq shumë.

E dinë se ky sekt i ka mashtruar në këto 8 vite, pa buzëqeshin aq paturpësisht. Qytetarët vlonjatë e kanë bërë zgjedhjen!  Qytetarët vlonjatë nuk do t’ia japin derën DËSHTIMIT për të tretën herë! Me votën e tyre në 25 prill do të votojnë Ndryshimin, Partinë Demokratike!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: