Lajme

Bujar Leskaj takim me banorët e fshatit Mavrovë (Foto)

Nga Bujar Leskaj

Historinë e padrejtë të këtyrë 8 viteve e shoh në fytyrën e Mavrovës. Por aty gjej vendosmërinë se kësaj historie keqqeverisjeje, papërgjegjshmërie e nënçmimi të shqiptarëve i ka ardhur fundi. Banorët e ndershëm e punëtorë të Mavrovës, për të cilët problem i pazgjidhur në gjithë këto vite ngelen mungesa e furnizimit me ujë, energji elektrike dhe rruga e shkatërruar do t’i kthejnë hakun që meriton me VOTËN e përgjegjshme qeverisjes së turpit.

Ndryshimin po e gjej, po e ndiej, po e prek, po e shoh te të gjithë ata që na bashkohen. U angazhova përpara tyre se jo vetëm sot, por çdo ditë do të jem me ta. Sepse janë njerëzit e fitores. Njerëz që nuk gënjehen nga asfalti elektoral, as nga premtimet boshe!

Durim deri në 25 prill!

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: