Lajme

Bujar Leskaj takim me zonja demokrate, banore të lagjeve “Pavarësia”, “10 Korriku” dhe “Uji i Ftohtë”

Bujar Leskaj takim me zonja demokrate, banore të lagjeve “Pavarësia”, “10 Korriku” dhe “Uji i Ftohtë”, organizuar nga znj. Nexhmije Xhuveli, znj. Sabina Sulaj dhe kryetarja e LDG, Kandidatja për deputete znj. Alta Haluci. Falenderim për këto takime të mbushura me shpresë e optimizëm për ndryshimin që po vjen.

Zonjat demokrate janë një prej shtyllave ku mbështetet Partia Demokratike në fushatën e saj elektorale, fushatë, e cila me pjesëmarrjen e tyre është plot dinamizëm e qytetari.

Zonjat demokrate janë simbol i qëndresës, energjisë, kulturës e tolerancës, janë garancia e fitores sonë dhe e së ardhmes! Partia Demokratike në programin e saj ka shumë reforma, të cilat kanë në qendër zonjat dhe rininë për nxitjen e ekonomisë, punësimin, nxitjen e biznesit.

Pikërisht angazhimi përpara zonjave, nënave e motrave vlonjate, është që ekipi i përzgjedhur nga kryetari Basha do të punojë me përulësi, përkushtim dhe se qeveria e re dhe përfaqësuesit e tyre në parlament do të jetë shërbestarë të popullit.

Me zonjat e qarkut të Vlorës në krah, të gjithë së bashku do t’ia dalim që 25 Prilli të kthehet në një ditë historike për Shqipërinë e shqiptarët.

Ne do të fitojmë se kemi angazhime konkrete, kemi alternativën më të mirë e të realizueshme politike, ekonomike e sociale. Dhe angazhimi i kryetarit Basha dhe i ekipit fitues është që do të rikthejë atë që Shqipërisë i ka munguar në këto tetë vite: PËRGJEGJSHMËRINË, TRANSPARENCËN dhe LLOGARIDHËNIEN! Edhe 25 ditë!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: