Lajme

Bujar Leskaj,Takime me banorë të rajonit numër 5 i shoqëruar nga kandidatet për deputete Nada Mecorrapaj dhe Nada Daullja

Takime me banorë të rajonit numër 5, ka qenë pasditja e drejtuesit politik të Partisë Demokratike Bujar Leskaj i shoqëruar nga kandidatet për deputete Nada Mecorrapaj dhe Nada Daullja Leskaj ka takuar fillimisht banorë të lagjes Kushtrimi.

Kandidatja Nada Mecorapaj ka falënderuar të gjithë ata që kanë besuar dhe besojnë te Partia Demokratike. Sinkron Mecorapaj Për kandidaten Nada Daullja ka thënë se angazhimet e Partisë Demokratike janë garancia për mirëqënien e qytetarëve.

Nada Daullja Zgjedhja e takimeve të banorëve në cdo lagje ku ata jetojnë është mënyra për të kuptuar realitetin e qytetit përtej qendrës. E në këtë mënyrë ka thënë Leskaj do të kanalizohen edhe gjithë investimet që Partia Demokratike do të kryej. Sinkron Bujar Leskaj Të lodhur nga mashtrimet ndër vite, neglizhenca dhe abuzimet, kushtet ku jetojnë.. banorët thonë se ka ardhur koha për ndryshim.

Dhe këtë ndryshim ia besojnë Partisë Demokratike. Sinkron banorët Vijimi i takimeve ka qenë në rrugica dhe brendësi të lagjeve të këtij rajoni.

Gjatë bashkëbisedimit me ta, Leskaj ka njohur problemet që janë kryesisht infrastrukturore dhe ka garantuar mbështetje për investimet në këto zona, si një detyrim që të zgjedhurit politik ia kanë qytetarëve. Sinkron bashkëbisedimi Mes takimeve, janë gjendur banorë të cilët megjithë përkatësinë politike për të majtët, këtë herë do të votojnë të bindur Partinë Demokratike. Sinkron Banori i fundit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: