BotaLajme

“Burrat me 4-5 dashnore…”, deklaratë befasuese e politikanit

Ka habitur me deklaratën e tij një sanator italian gjatë një debati mbi numrin e femrave të përzgjedhura me atë të meshkujve. Roberto Calderoli është shprehur se aty ku lejohen të dyja gjinitë të garojnë me njëra-tjetrën do të kishte favorizim të meshkujve duke argumentuar se, një mashkull mund të ketë 4-5 dashnore, të cilat në fund të ditës përkthehen në vota, ndërsa një femër zakonisht nuk i ka.

Një deklaratë e tillë ka shkaktuar reagime në sallë, ndërsa po komentohet gjerësisht në mediat dhe opinionin e vendit fqinj.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close