Lajme

Çahet diga e përroit në fshatin Hundëkuq të Gjirokastrës! Shkak reshjet e dendura të shiut

Moti i keq ka shkaktuar çarjen e digës së përroit të fshatit Hundëkuq në Gjirokastër.

Për pasojë, rrezikohet përmbytja e rrugës që të çon në këtë fshat e cila deri tani është e kalueshme.

Ndërkaq, probleme paraqet dhe rruga rurale mes dy fshatarëve në Labovë ku ka rrëshqitje dherash.

Në disa zona mungon energjia elektrike.

Ndërkaq probleme paraqet edhe rruga rurale mes dy fshatrave në Labovë ku ka rrëshqitje.

Punonjës të Bashkisë gjenden në vendngjarje ku po merren me vlerësimin e mëtejshem të situatës.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close