Lajme

Cezma e fshatit ku mbushin ujë afro 300 familje të mbetura në dy fshatrat Mekat (Video)

Nga Edi Ruçi

Kjo është çezma e fshatit ku mbushin uji afro 300 familje të mbetura nga 700 të tilla në dy fshatrat Mekat 1 (Drithasë) dhe Mekat 2(i Çobenëve). Bidonat e ujit i ngrënë në krah për afro 1 km në rrugën gjithashtu të degraduar për tre dekada! 7 km rrugë që lidhë Llakatund-Mekat-Beshisht, e premtuar kaq shumë por që premtimet e politikanëve këtu tek ne i merr era!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: