Lajme

Çmimet e fruta-perimeve në Vlorë, kanë pësuar dyfishime (Video)

Shqipëria në ditën e tretë të shtetrrethimit, por ajo ç’ka i shqetëson së tepërmi qytetarët vlonjatë është rritja e çmimeve. Në tregjet e qytetit, po ashtu dhe në markete e supermarkete çmimet janë rritur krahasuar me ditët e zakonshme. Ka pasur një dyfishim të çmimeve të produkteve shprehen qytetarët, madje mjaft të irrituar për gjendjen e tregjeve. Perimet,frutat e ndryshme në tezga, kanë pësuar dyfishime çmimesh. Për qytetarët janë të papërballueshme, sepse situata ekonomike vjen duke u rënduar. Ata janë duke qëndruar në shtëpi gjatë gjithë këtyre ditëve,e si rrjedhojë prisnin uljen e çmimeve dhe jo dyfishim të tyre.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close