Lajme

Çmontohen 14 kamera jashtë banesave të Emiljano Shullazit dhe Pajtim Serjanit

14 kamera janë janë çmontuar dhe sekuestruar jashtë banesave të Emiljano Shullazit dhe Pajtim Serjanit në zonën e ish-Parkut të autobusëve në Tiranë në kuadër të operacionit Fijet. Po ashtu 6 kamera janë sekuestruar në banesën e Elidon Kotorrit në “Ali Dem”, i dënuar më parë për vrasje.

Në qytetin e Tiranës dje policia sekuestroi rreth 155 kamera, ndërsa janë nën hetim 37 persona që i kishin vendosur këto pajisje në mënyrë të paligjshme. Pjesa më e madhe e personave në hetim janë të dënuar për vrasje, për trafik lëndësh narkotike, rrëmbim personi dhe vepra të tjera penale, por edhe persona që janë në kërkim nga Policia e Shtetit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close