fbpx
Lajme

FOTO-VIDEO\ Dalin pamjet në Himarë, DETAJE

Himarë,  Po licia në kohë re kord kap gjatë ndj ekjes au torin e dy shuar të v rasjes së 51 vjecarit Niko.Goro.

Si rezultat i reagimit në kohë dhe ndje kjes së pandërprerë të au torit, u bë e mundur që në vendin e quajtur “Livadhet”, të kapjen dhe pra ngosej autori i dyshuar i v rasjes, shtetasi Kliti Leka , 53 vjeç, banues në Tiranë Policia ka se kue struar a r mën e dy shuar të k ri mit, ar më zja rri kallas hnikov dhe automjetin me të cilin u largua autori.  Autori po shoqërohet për në ambientet e Policisë për veprime të mëtejshme

Policia se kuestron një au tomatic dhe një pis toletë në cilësinë e provës materiale në kuadër të hetimit për ek zeku timin e biznesmenit Niko Goro mëngjesin e sotëm. Shërbimet e Policisë gjatë kontrollit të automjetit kanë gjetur dhe një tjetër  ar më zj arri  të tipit pis toletë, e cila është sekuestruar në cilësinë e provës materiale.

Grupi hetimor nën drejtimin e Prokurorisë po punon për sqarimin e rret hanave të ngj arjes dhe përcaktimin se me cilën prej ar mëve të se kuestruara, au tori ka k ryer kr imin.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button