Lajme

U arrestuan për ‘shpërdorim detyre’, dalin para Gjykatës 5 rojet bregdetare. Reagimi i familjarëve kur i shohin me pranga

Flasin vetë të akuzuarit të cilët e mohojnë se kanë bërë krim. Sejfulla Bejaj flet për media teksa mohon k rimin e kryer por e quan veten h ero.

Ata tregojnë se janë të pafajshëm dhe e vërteta do dali,  sapo kanë mbërritur në g jykatën e Vlorës 5 efektivët e rrojes bregdetare që u akuzuan dje për shpërdorim detyre.

Seanca gjyqësore në prani të familjarëve, t ensioneve dhe lotëve.

Gjithashtu flet edhe familjarja e një prej të akuzuarve Drita Breshani e cila dhe ajo i bënë thirrje autoriteteve për drejtësi dhe ti lirojnë të akuzuarit që sipas saj kanë mbrojtur jetë njerëzish dhe nuk meritojnë b urgun .

Të 5 efektivët a kuzohen nga prokuroria e Vlorës për shpërdorim detyre.

Ndërsa në gjykatën e Vlorës sot janë paraqitur për tu rivlerësuar kjo masë sigurie. Për tu parë nëse gjykata e Vlorës do të lëjë të njëjtën masë si prokuroria apo jo.Gjyqtare e cështjes Herila Cela prokurori i cështjes Erjon Shqari.

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close