Lajme

Defender21, Dritan Leli merr Çertifikat Vlerësimi, USA do të ngelet udhërrëfyesi i rrugetimit tonë drejt të ardhmes

Nga Kryebashkiaku Dritan Leli.

Ishte kënaqësi vizita e ekipit që pata sot në zyrë, pjesë e Qendrës Ndërkombëtare të Marrëdhënieve Civilo-Ushtarake, në funksion të stërvitjes Defender21, ngritur në Bazën Detare të Pashalimanit. Gregory, Denisi, Patric, Besforti, Olsi, Emanuela dhe Leonardo më përcollën mbresat dhe pritjen miqësore që gjetën gjatë qendrimit në Vlorë.

Çertifikata e Vlerësimit ishte mirënjohja e tyre dhe nderi im, për ngjarje të kësaj rëndësie, siç ishte stërvitja ushtarake në Shqipëri, pjesë e së cilës u bë edhe Vlora. Defender21  USA do të ngelet udhërrëfyesi i rrugetimit tonë drejt të ardhmes

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close
%d bloggers like this: