Lajme

Deklarate e Manjola Cikuli kryetare e forumit te Gruas ne PD Sarande

Sot eshte dita e nderimit dhe e mirenjohjes me te thelle ndaj nenave, grave, vajzave, motrave tona, qe me sakrificat, perkushtimin, aftesite dhe dashurine e tyre jane themel i suksesit te individit, familjes dhe shoqerise.

Por te drejtat e grave jane ende nje pune e paperfunduar, le te zotohemi te vazhdojme betejen tone per barazine reale midis burrit dhe gruas, nenes dhe babait, motres dhe vellait, vendimtare kjo per emancipimin e familjes, shoqerise dhe kombit tone. Jo me kote Festa e gruas, është në stinën e pranverës, sepse të gjitha ju, jeni të bukura si kjo stine,ju i jepni jetes ngjyra dhe arome. Keni forcën e madhe brenda jush, të luftoni sfidat e jetës.

Të luftoni për familjen, për fëmijët tuaj, të luftoni kundër fatkeqësive, kundër sëmundjeve, kundër fenomeneve të këqija shoqërore. E di që 8 Marsi, më shumë se sa një festë është një ditë reflektimi, por është edhe një ditë ku grate duhet të ndjehen të lira te veshura bukur te qeshura, Gëzuar 8 Marsin, të gjitha grave dhe paçi gjithmonë pranverë në jetët tuaja”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: