Lajme

Demokratët e Vlorës dhe Selenicës zgjedhin sot kreun e PD-së

Demokratët e Vlorës dhe Selenicës zgjedhin sot kreun e PD-së ndërmjet Sali Berishës dhe Ibsen Elezin . Votimi vazhdon në rregull deri tani. Qytetarë të shumtë nga Vlora janë drejtuar kutive të votimit që ndodhen te Pallati i Kulturës. Votimi vazhdon deri në orën 19\00.

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close