Lajme

Denaj në Vlorë: Sipërmarrja me kapital 100% italian po rrit dita-ditës aktivitetin

Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj zhvilloi sot takime me biznesin në Vlorë. Denaj ishte në një sipërmarrje me kapital 100% italian, e cila operon në sektorin e fasonit. “Mariarosario dhe Roberto, motër e vëlla, 2 vjet më parë vendosën të investojnë në Shqipëri, duke zgjedhur Vlorën”, tha ministrja.

Denaj tha se “me 100% kapital italian, ‘Albanian Lab’, që operon në prodhimin e këpucëve në sektorin fason, po rrit aktivitetin e saj dita-ditës”. Aktualisht, Denaj tha se “po investohet në përmirësimin e ambienteve të punës”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: