Lajme

Denoncimi bo.mbë, “Një qytetar u rrë.mbye në mes të sheshit ‘Skënderbej’” (Video)

Narkobanditë civilë që rrë.mbejnë qytetarin në mes të sheshit. në mënyrë të tillë e ka komentuar ish kryeministri Sali Berisha largimin me forcë që punonjësit e Gardës i bënë një qytetari, i cili me revoltën e tij ndaj politikës, u bë viral në rrjetet sociale.

Gjithçka ka ndodhur në sheshin ‘Skënderbej’, aty ku Ministria e Bujqësisë dhe Bashkia Tiranë po zhvillojnë një aktivitet për produktet bujqësore dhe blegtorale.

“Narkobanditë civilë në një akt antikushtetues rrëmbejnë qytetarin në mes të sheshit. Krim i shemtuar! Ndiqni videon e meposhtme”, shkruan Berisha në reagimin e tij.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: