Lajme

Deputeti Vullnet Sinaj dhe kryebashkiaku i Selenicës, Pëllumb Binaj sot në Kropisht

Një premtim i mbajtur nga deputeti Vullnet Sinaj dhe kryebashkiaku i Selenicës, Pëllumb Binaj

Sot në Kropisht, së bashku me kryebashkiakun e Selenicës, Pëllumb Binaj inspektuam nga afër punën për rehabilitimin e rrugës.  Këtë rrugë ia kishim premtuar banorëve dhe pas sigurimit të fondit prej 15 milionë lekësh të reja, bashkia investoi në këtë vepër që ndihmon lirinë e lëvizjes së komunitetit.

Ky është një investim që kryhet pas zgjedhjeve dhe ndihmon të ndërrojë mendje, edhe mosbesuesin më të fundit, i cili mendon se politika është pranë qytetarit vetëm në kohë fushate.

E kundërta është e vërtetë. Vëmendja jonë nuk është larguar nga zona për asnjë moment në këto vite dhe do të vazhdojë të jetë e tillë gjithmonë.  Besimi i popullit është detyrë për t’u shpërblyer dhe përgjegjësi e shtuar për punë të tjera në të ardhmen.  Me krahë të lehta dhe ta gëzojmë sa më shpejt rrugën!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close