Lajme

Deputeti Vullnet Sinaj, takim me banorët e fshatit Golimbas, Projekti i energjisë drejt përfundimit

Deputeti Vullnet Sinaj, takim me banorët e fshatit Golimbas, Sinaj, Projekti i energjisë drejt përfundimit, Sinaj, ekipi kundërshtar nuk ka se cfarë ti ofrojë komunitetit.

Në fshatin Golimbas, nën shoqërinë dhe te kryetarit të partisë socialiste Selenicë Nertil Bellaj, deputeti dhe kandidati Vullnet Sinaj, ka marrë mbështetjen maksimale të banorëve, për të votuar numrin 12, partinë socialiste në zgjedhjet e datës 25 prill.

Ruga e Lumit të Vlorës, lidhur me rrugën që të con në fshatin Golimbas i kanë dhënë impakt pozitiv të gjithë zonës, projekti i energjisë elektrike, janë miratuar fondet dhe zgjidhet përfundimisht, shqetësimi i të gjithë zonës, ndërsa përfundon edhe problemi i ujësjellësit me kolektorin në fshat.

Besoj se e gjithë krahina e gjithë zona duhet ti kthejë mirënjohjen partisë socialiste, kryeministrit Edi Rama, por dhe deputetit ,për të gjitha punët e mira të bëra në këtë zonë, punë të cilat do të vijojnë në mandatin e ardhshëm, me votën ndaj partisë socialiste dhe deputetit Vullnet Sinaj në datë 25 prill, ka theksuar kryetari i partisë socialiste Selenicë Nertil Bellaj .

Ujësjellësi i golimbasit,miratuar kolektori që do të përmirësojë situatën, për energjinë elektrike, lajmi i mirë është projekti që do të realizohet me ABC që do ti japë zgjidhje problematikave jo vetëm në Golimbas, por edhe në të gjithë zonën, tre janë problemet kryesore, rruga, uji i pijshëm dhe energjia elektrike.

Rruga këtu është një problem i zgjidhur edhe pas lidhjes me rrugën e lumit të Vlorës, tashmë edhe ujësjellësi dhe energjia elektrike janë probleme të ezuruara që do ti japin zhvillim zonës, ka theksuar ndër të tjera deputeti Vullnet Sinaj .

Mandati i dytË i imi është një përgjegjësi më shumë ,pasi unë tashmë e njoh mjaft mirë zonën, dhe në Golimbas apo fshat tjetër do të vijmë vetëm me projekte të realizuara dhe inagurimin e tyre.

Në datë 25 prill, Golimbasi që sot po me jep mbështetje maskimale ashtu si edhe në cdo fshat tjetër ku kam shkuar do të dijë të zgjedhë të votojë partinë socialiste. Krahu tjetër kërkon rotacion, por nuk ka se cfare ti ofrojë komunitetit, ekipi kundërshtar, nuk është ai që mund të përfaqësojë komunitetin

Takim i ngrohtë dhe i përzemërt me banorë të fshatit Golimbas, një komunitet që ka ditur të zgjedhë nga ana e duhur e historisë dhe këtë do të bëjë edhe në datë 25 prill, duke votuar partinë socialiste dhe kryeministrin Edi Rama.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: