Lajme

Deputeti Vullnet Sinaj takim me banorët e fshatit Plocë, Eshtë zgjidhur problemi i ujësjellesit, rruga drejt përfundimit

Deputeti Vullnet Sinaj takim me banorët e fshatit Plocë. Sinaj është zgjidhur problem i ujësjellësit , në project dhe rrjeti energjitik. Sinaj nuk ka rotacion politik, duke parë punët që ka bërë partia socialiste dhe investimet e pritshme.

Eshtë zgjidhur problemi i ujësjellesit, rruga drejt përfundimit, kemi zgjidhur problemet e legalizimeve, por edhe subvencionet për banorët. Në cdo ditë të mandatit të tretë do të jemi së bashku për të vijuar investimet që tashmë kanë nisur dhe nuk mund të lihen në mes.

Takimi i deputetit Vullnet Sinaj në fshatin Ploce është shoqëruar me mirënjohjen dhe mbështetjen e banorëve të kësaj zone, për të mbështetur masivisht partinë socialiste në datë 25 prill. I shoqëruar edhe nga kryetari i bashkisë Selenicë Pëllumb Binaj,deputeti Sinaj ka theksuar se investimet i kanë dhënë një tjetër imazh zonës në zhvillim.

Së shpejti ka theksuar në fjalën e tij kryetari i bashkisë Pëllumb Binaj, do të kemi ritmet e një zhvillimi më të fuqishëm, prandaj vota duhet të shkojë për partinë socialiste dhe deputetin Sinaj Pëllumb Binaj , Problemi i ujësjellësit në përfundim të punimeve dhe kjo është dicka që më vjen mirë që e dëgjoj këtë fakt , ka cituar deputeti Sinaj.

Pavarsisht problemeve të mëdha të kaluara me tërmetin apo pandeminë, qeveria dhe kryeministri nuk i kanë lënë asnjëherë jashtë vëmendjes investimet në one. Por jo vetëm kaq, me anë të yres juridike që u ka ardhur në ndihmë banorëve, kemi drejt përfundimit problemin e legalizimeve, për katër ndërtime të reja në Plocë, por edhe subvencionet ka theksuar deputeti Vullnet Sinaj

Vullnet Sinaj, Në 25 prill vota shkon vetëm për partinë socialiste. Opozita kërkon rotacion politik. Por cfarë rotacioni mund të kërkohet duke parë se një qeveri punon, investon dhe realizon premtimet e dhëna. Investime që janë të lidhura drejtpërdrejtë me ju vete, investime që kanë ndryshuar Vlorën, Shqipërinë, investime si rruga e Lumit të Vlorës që ju prek edhe ju drejpërdrejtë.

Prandaj nuk mund të ketë rotacion politik, duke parë një qeveri dhe një kryeministër që punon për cdo ditë .Vullnet Sinaj Ploca një nga fshatrat në mbështetje kryesore për partinë socialiste dhe në 25 prill, do të dijë të jetë në anën e duhur, duke votuar masivisht për partinë socialiste, kryeministrin Edi Rama dhe deputetin Vullnet Sinaj.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: