Lajme

Deputeti Vullnet Sinaj takim në fshatin Astane. Sinaj,mbajtur premtimi për rrugën e Lumit te Vlorës

Deputeti Vullnet Sinaj takim në fshatin Astane. Sinaj ,mbajtur premtimi për rrugën e Lumit te Vlorës, është siguruar furnizimi me ujë të pijshëm 24 orë

Në një takim dhe bashkbisedim me banorë të fshatit Astane ,në Kotë, aty ku si edhe mandatin e kaluar deputeti Vullnet Sinaj ka marrë mbeshtetjen maksimale te banoreve , per te votuar partine socialiste dhe kryeministrin Edi Rama.Tre kerkesat kryesore qe ka nje zone,rruge,energji dhe uje i pijshem,te realizuara ne kete zone.

Ne Astane,ku tashme investimet jane bere realitet. Investime te cilat padyshim kane ndryshuar jetesen e banoreve te zones, investime te cilat do te vijojne edhe ne te ardhmen. ” Rruga e lumit te Vlorës, ju prek drejtpërdrejt ju, ky investim madhor eshte shume i rendesishëm, nje premtim i mbajtur i partise socialiste.

Ketu edhe problemi i energjise elektrike tashme eshte zgjidhur, me rrjetin ABC, ndersa eshte zgjidhur edhe furnimi me uje te oijshem 24 ore. Fale nje investimi te siguruar kemi zgjidhur edhe kete problem, duhet te kujtojme se ne vitin 2017 problemet ne Astane, ishin te shumta, uje merrnit njehere ju ,njehere Mavrova dhe tashme problemi eshte zgjidhur ne te gjithe zonen. Eshte mbajtur premtimi per legalizimet, realizuar edhe fale punes se mire te zyres juridike ne Vlore.

Ndersa sa i perket subvencioneve ne blegtori , nje vit me pare ishin tre aplikues dhe tre fitues, ndersa kete vit jane dhjetefishuar aplikimet, kane shkuar plot 33 te tilla, qe shpresoj te jene fitues, ka theksuar ne fjalen e tij deputeti Vullnet Sinaj .

Ndaj ne 25 prill mbeshtetja e fshatit Astane do te jete e gjitha per partine socialiste. Besoj dhe jam i sigurte se ne nje zone qe ka mbeshtetur gjithmone te majten ,vota serish do te shkoje per partine socialiste.

Eshte i merituar mandati i trete per partine socialiste dhe kryeministrin Edi Rama. Natyrisht duke pare edhe investimet e realizuara në zone, kjo mbeshtetje duhet te jete e tille. Por me qellimin qe ne mandatin e ardhshem te vijojme me te tjera investime, te tjera premtime te mbajtura ,qe mund te realizohen vetem nga paria socialiste, ashtu si edhe eshte bere ne Vlore e gjithe Shqiperine, ka theksuar deputeti Vullnet Sinaj .

Mbeshtetja do te jete 100% per partien socialiste. Fshati Astane ka ditur te zgjedhe dhe fale edhe investimeve te realizuara dhe premtimeve te mbajtura nuk ka asnje dileme se vota do te shkoje vetem per partine socialiste.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: