Lajme

Deputeti Vullnet Sinaj takim në fshatin Roms

Deputeti Vullnet Sinaj takim në fshatin Roms, Sinaj, fshati Roms, si e gjithë zona mbështetje për partinë socialiste.

Takimi ne fshatin Romes, deputeti Vullnet Sinaj ka marre mbeshtetje maksimale nga banoret, vleresime per punen e tij ne kater e vitet e manadatit si deputet , por edhe si nje person qe nuk ka bere dallime, duke ndihmuar edhe personalisht , ne situata te veshtira familje dhe banore te fshatit Romes , por edhe te gjithe zones se laberise.

Ndaj duke pare punen e bere ne keto kater vite, mbeshtetja do te jete per deputetin, per partine socialiste dhe Edi Ramen, qe kane ditur te mbajne premtimet e realizuara.

Vullnet Sinaj në kater vitet e mandatit te tij ka treguar se eshte jo vetem nje ze i fuqishem jo vetem ne parlament, por edhe nje person qe ka ditur te jete krah banoreve te zones, te ndihmoje familje te ndryshme, te ndihmoje dhe te zgjidhe problematikat e tyre.

Vullnet Sinaj ka ditur qe ne keto kater vite te jete prane zones dhe natyrisht te rikthehet gjithmone ketu ka theksuar nje prej banoreve te fshatit Romes,duke sjelle dhe nje prej eksperiencave personale.

Jam i kenaqur qe sot ndodhem ketu ne Romes se bashku me bashkfshatare tuaj, me djemte tuaj, per mbeshtetjen e tyre. Natyrisht qe edhe ne Romes jane bere shume, por ka ende per te bere dhe natyrisht problemi kryesor juaj mbetet rruga.

Fatmiresisht kane nisur punimet per rrugen Peshkepi-Selenice qe do te zvogeloje edhe distancen tuaj deri ne qytet, por deshira juaj mbetet rruga drejt romesit . Dhe kjo do te jete padyshim sfida ime per kater vitet e ardhshme, do te jete sfida ime per mandatin e ardhshem ka theksuar deputeti Vullnet Sinaj Projekti per energjine elektrike per tensionin e ulet tashme eshte bere dhe une si deputet do te loboje per kete fakt.

Ngritja e zyres juridike nga ana ime duke pare problemet e shumta në zone ka zgjidhur problemin e legalizimeve apo edhe naften falas per fermeret. Ne kater vitet e ardhshme ne programin e partise socialiste mbetet dhe certifikimi i pronave.

Asnjehere ne zonen tone nuk ka qene vemendja e qeverise si vemenndja qe ka patur partia socialiste. dhe ketu mund te permendim investimet e bera deri me tani. Kush qeveri dhe kush kryeminister e ka patur vemendjen ndaj shqiperise dhe Vlores.

Per ate cfare ndjej, per mbeshtetjen tuaj, kam besimin se do te jemi serish me vote masive per partine socialiste,per kryeministrin Edi Rama ne 25 prill, ka theksuar deputeti Vullnet Sinaj .

Fshati Romës do të jetë në 25 prill mbështetja për partinë socialiste, për Edi Ramen dhe deputetin Vullnet Sinaj,për të vijuar investime,ashtu si edhe ka bërë deri më tani.

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: