Lajme

Deputeti Vullnet Sinaj Takime me banorët në fshatin Asomat, pas furnizimit me energji elektrike, mbetet dhe rehabilitimi i rrugës

Në kuadër të takimeve elektorale në zonë, deputeti Vullnet Sinaj thekson nga ky takim se vota për mandatin e tretë vjen në shenjë mirënjohjeje, por mbi të gjitha besimi për vazhdimin e punëve në këtë fshat ky mirëpritja nuk mungon asnjëherë për deputetin Sinaj.

Në Asomat kthehem gjithnjë me kënaqësi. Pas rregullimit të sistemit të furnizimit me energji elektrike, shqetësim kryesor i banorëve mbetet rehabilitimi i rrugës.

Kërkesa e banorëve nuk do të bjerë në vesh të shurdhër! Në fotografitë e mëposhtme mund të shikoni si u ndryshua sistemi energjetik pas rikonstruksionit. Shumë punë është bërë, punë të tjera na presin. S’ka kohë për pushim! #VloraNukNdalet #Voto3PS #Mandati3PS

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: