Lajme

Dërguan dy mina me telekomandë nga Tirana në Vlorë, lihen në burg dy të rinjtë

Pranë gjykatës së shkallës së parë në Vlorë ditën e sotme edhe dy shtetasit nga Puka, Bledar Ukshini dhe Ardit Qamluku. Të dy këta shtetas u arrestuan ditën e mërkurë pasi sollën nga tirana në drejtim të Vlorës dy mina me telekomand në kuadër të operacionit Knout.

Gjyqtarja Lirza Sinollari ka vendosur për te dy këta persona masën e sigurisë arrest me burg teksa i shpallur në kërkim edhe një tjetër person i cilësuar si porositësi. Hetmet vijojnë edhe për palët të cilat i dërguan minat nga Tirana në drejtim të Vlorës me dy të rinjtë. Të dy këta persona u arrestuan në një lokal pranë zonës së gjyqit të vjetër në Vlorë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close