Lajme

Detaje të reja janë mësuar nga ngjarja në Elbasan

Të tjera detaje të rënda janë mësuar në lidhje me e kzek utimin e 54-vjeçares Liljana Buzo, nga bashkëshorti i saj Koço Buzo, pas seancës së divorcit në gjykatën e Elbasanit.

Mësohet se v iktima fshihej prej kohesh në Tirane, për të mos pasur kontakte me burrin d hunues që më pas do të shndërrohej në v rasësin e saj.

54-vjeçarja jetonte dhe punonte ne zonen e Yzberishtit si s anitare ne nje lokal madje sipas burimeve ajo kishte kërkuar që të mos thirrej në emër nga f rika se mos e gjente bashkëshorti i saj.

Kjo pasi më herët ishte d hunuar barbarisht nga ai. Mësohet se ajo jetonte te banesa e të vëllait ndërsa Koço Buzo rrinte në Elbasan. E ndjera është q ëlluar me b reshëri sapo doli nga gjykata e Elbasanit ku po zhvillonte një seancë për d ivorcin që kishte nisur me personin që i mori jetën sot. Ndërkohë policia ka mundur që të vërë në p ranga autorin e k rimit 58-vjeçarin Koço Buzo.

Ky i fundit p lagosi gjithashtu avokatin e v iktimës dhe një kalimtar të rastit, që të dy jashtë r rezikut për jetën. Mësohet se v iktima ka lënë pas tre fëmijë, një vajzë 26-vjeçare si dhe dy djem, 20 dhe 18-vjeçar.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: