fbpx
Lajme

VIDEO/ 3386 projekte të financuara për bletarinë nga Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural

Shumë pak prej jush mund ta dinë, por 20 maji është dita botërore e bletëve. Në këtë ditë, kryeministri Edi Rama ka zgjedhur që të vë theksin tek projektet e financuar për bletarinë nga Agjencia Zhvillimit Bujqësor e Rural. “Mirëmëngjes me bletët punëtore që së bashku bëjnë mrekulli dhe bekuar qofshin bletërritësit e të gjithë njerëzit e punës. Dita Botërore e Bletëve vjen sot me 3386 projekte të financuara për bletarinë nga Agjencia Zhvillimit Bujqësor e Rural”, shkruan Rama.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button