Lajme

Dita Botërore e Sigurisë Ushqimore: Qendra ALERT tubim para Ministrisë së Bujqësisë

Sot është Dita Botërore e Sigurisë Ushqimore. Për këtë arsye, Qendra ALERT njofton se do të zhvillojë ditën e nesërme një tubim simbolik pranë Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural. Qëllimi i këtij tubimi do të jetë ndërgjegjësimi i institucioneve për të hartuar dhe zbatuar politikat e sigurisë ushqime.

Njoftimi i plotë Njoftim për tubim! Dje ishte  Dita Boterore e Sigurise Ushqimore. Per kete arsye, Qendra ALERT, , diten e hene, date 8 Qershor 2020, ora 09.00, do te zhvilloje prane Ministrise se Bujqesise dhe Zhvillimit Rural nje tubim simbolik, me qellim ndergjegjesimin e inatitucioneve per te hartuar dhe zbatuar politikat e sigurise ushqimore, t’i kerkojne atyre transparence per produketet qe konsumojme, ndergjegjesim dhe mbrojtjen e konsumatorit dhe plotesimin e Kapitullin 12. Do t’ju ishim mirenjohes nese do te na ndihmonit per ndjekjen dhe pasqyrimin e ketij aktiviteti.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close