Lajme

Dita Ndërkombëtare e Mjedisit, u prezantuan dy vepra të artit mural në godina të braktisura

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Mjedisit, pata kënaqësinë të jem pjesë e aktiviteteve të organizuara në Vlorë me pjesëmarrjen e shoqatave mjedisore, Kooperacionit Italian, AKZM Vlorë dhe Rektoratit të Universitetit. I nderuar që oganizatorët prezantuan dy vepra të artit mural në godina të braktisura, me portretet e simbolit botëror të lëvizjes mjedisore, brazilianit Chico Mendes dhe babait tim Prof.Dr. Lekë Gjiknuri si pioner i lëvizjes mjedisore në Shqipëri.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close
%d bloggers like this: